Nordica betreurt uitvallen vliegtuigen

nieuws
Bron foto: Bitfreak / Flickr / CC 2.0-by-nc-sa

De problemen met vier vluchten afgelopen weekend tussen Eelde, Kopenhagen en München hadden te maken met ziekte van personeel, falende logistiek en technische problemen. Dat meldt vliegmaatschappij Nordica.

De ellende begon zaterdag toen drie bemanningsleden onverwacht ziek werden, vlak voor hun vertrek. Het was niet mogelijk om vervangende bemanningsleden in te zetten. Diezelfde avond raakte in Eelde een vliegtuig beschadigd, waardoor het niet kon vliegen. Daarop werd het vliegschema aangepast.

De vliegtuigen van zondagavond en maandagmorgen naar Kopenhagen vertrokken later. Een vervangend vliegtuig nam de vlucht van vanmorgen naar München over. Nordica zegt de problemen te betreuren.

Deel dit artikel: