Volleybal studenten halen nacht door voor kankeronderzoek

nieuws
Foto: Jacob Pannen

De studenten volleybalvereniging G.S.V.V. Donitas organiseert in de nacht van 7 op 8 april een toernooi waarbij geld wordt opgehaald voor het UMCG kanker researchfonds. Het toernooi vindt plaats in sporthal Vinkhuizen van 11 uur ’s avonds tot 7 uur ’s ochtends. 

Het UMCG kanker researchfonds heeft geld nodig voor wetenschappelijk onderzoek. Het UMCG is vaak het enige ziekenhuis  in Nederland waar kankerpatiënten terecht kunnen, vanwege het vergaande onderzoek dat daar plaatsvindt.

Donitas is de grootste studenten volleybalorganisatie van Nederland.  Bij de inschrijving kunnen mensen meteen een donatie aan het onderzoek. Daarnaast gaan de deelnemers op zoek naar sponsoren voor het toernooi. Dit alles om een bijdrage te kunnen leveren aan de aanpak van deze ziekte.

Opgeven voor het toernooi is mogelijk tot 30 maart via deze link