“Hardere aanpak huisjesmelkers”

nieuws
Foto: flickr.com/photos/quirky/

De gemeente en de politie gaan malafide huisjesmelkers harder aanpakken. Dat meldt het Dagblad van het Noorden.

Burgemeester Peter den Oudsten heeft toegegeven dat de politie de afgelopen tijd vaak niet ingreep als huurders – vooral studenten – aangifte deden van intimidatie, bedreiging of uitzetting uit hun woning. Volgens Den Oudsten moet de politie nu elke aangifte serieus opnemen en behandelen.

De gemeente had eerder al aangekondigd dat er binnenkort een nieuw vergunningssysteem voor verhuurders en bemiddelingsbureaus komt. Daar zit een mogelijkheid van sanctie in als verhuurders te ver gaan.

Deel dit artikel:

  1. Het is te zot voor woorden,de politie heeft als belangrijke kerntaak dat het de ‘burger’ dient daarom heten zij dan ook dienders.De burger betalen dezen dienders die dus klaarblijkelijk niet in de gaten hebben dat zij daarvoor moeten dienen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *