Groningen Airport Eelde blijft groeien

nieuws
Bron foto: Bitfreak / Flickr / CC 2.0-by-nc-sa

Groningen Airport Eelde ziet in de eerste twee maanden van dit jaar een flinke toename in het aantal passagiers. Dat aantal nam in januari toe met 18 procent en in februari met 9 procent.

De eerste twee maanden van het jaar hebben in totaal ruim 24 duizewnd passagiers gereisd via Eelde. De groei op de vluchten naar de Canarische Eilanden is het sterkst. Ook de bezetting op de lijndiensten naar Londen, Kopenhagen en Gdansk neemt toe.

Vanaf 25 maart komen er nog meer vluchten: driemaal per dag naar Londen, tweemaal per dag naar Kopenhagen en dagelijks naar München.

Deel dit artikel:

  1. Gisteren blauw gelegen van het lachen bij het live verslag van de landing van de 747 bij RTV Noord die aan de verkeerde kant stonden dat in een tijd met een web vol met ‘live flighttrackers’,het zoveelste voorbeeld van het totale amateurisme bij RTV Noord.(en dan op linkedin vol trots vermelden dat je journalist bent)

  2. Er moet een lijnvlucht komen naar Stavanger (Noorwegen). Zoals deze er ooit was. Weliswaar is Kopenhagen de hoofdstad van Noorwegen, maar Stavanger de belangrijkste – en handelsstad van Noorwegen.

  3. Bijzonder dat dit een stijging van dit soort milieuvervuilende activiteiten als goed nieuws wordt gezien.
    Bestemmingen als Londen, Kopenhagen en Gdansk zijn prima met de trein te bereiken. Door belastingfaciliteiten en andere privileges wordt vliegverkeer op een absurde manier bevoordeeld boven trein of bus.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *