Beslag op pand Paddepoel Fietsen

nieuws
Winkelcentrum paddepoel

De Vereniging Van Eigenaren van winkelcentrum Paddepoel heeft beslag gelegd op het winkelpand van Paddepoel Fietsen.

Peter Oest van de fietsenwinkel reageert verbaasd: ‘Wij en onze advocaat proberen met Paul Beeres van de VVE in contact te komen, wij  willen de uitspraak van de rechter uitvoeren maar krijgen aanmaningen voor het eerste en tweede kwartaal in 2018 terwijl wij niet meer lid zijn van de VVE, ook volgens een uitspraak van de rechter. Wij zitten helemaal stuk!

Peter Oest moet zich van de rechter  houden aan alle verplichtingen van de Coöperatieve Vereniging van Eigenaren,  ook de vastgestelde verruiming van de openingstijden, tot 1 januari van dit jaar. Die boete en de proceskosten moet hij betalen, het gaat om ongeveer 26.000 euro plus 5000 euro aan bijkomende kosten. Per 1 januari is hij, ook volgens de rechter, niet meer lid van de VVE en hoeft dan ook niet meer te betalen en mag zelf zijn openingstijden bepalen. De VVE legt nog steeds boetes op vanwege de openingstijden en vindt dat de de winkel ook moet meebetalen aan de VVE omdat de winkel ook profiteert van acties van de VVE.