Beslag op pand Paddepoel Fietsen

nieuws
Winkelcentrum paddepoel

De Vereniging Van Eigenaren van winkelcentrum Paddepoel heeft beslag gelegd op het winkelpand van Paddepoel Fietsen.

Peter Oest van de fietsenwinkel reageert verbaasd: ‘Wij en onze advocaat proberen met Paul Beeres van de VVE in contact te komen, wij  willen de uitspraak van de rechter uitvoeren maar krijgen aanmaningen voor het eerste en tweede kwartaal in 2018 terwijl wij niet meer lid zijn van de VVE, ook volgens een uitspraak van de rechter. Wij zitten helemaal stuk!

Peter Oest moet zich van de rechter  houden aan alle verplichtingen van de Coöperatieve Vereniging van Eigenaren,  ook de vastgestelde verruiming van de openingstijden, tot 1 januari van dit jaar. Die boete en de proceskosten moet hij betalen, het gaat om ongeveer 26.000 euro plus 5000 euro aan bijkomende kosten. Per 1 januari is hij, ook volgens de rechter, niet meer lid van de VVE en hoeft dan ook niet meer te betalen en mag zelf zijn openingstijden bepalen. De VVE legt nog steeds boetes op vanwege de openingstijden en vindt dat de de winkel ook moet meebetalen aan de VVE omdat de winkel ook profiteert van acties van de VVE.

Deel dit artikel:

  1. Om je dood te schamen dat zoiets gebeurt. Paul Beeres weet niets van communicatie af. De VVE maakt Groningen er niet beter op. Zelfs een simpel iemand begrijpt dat niet alle winkels op zondag open kunnen zijn maar de VVE wil gewoon laten zien dat zij de baas zijn en beseffen niet dat ze juist leegstand gaan krijgen doordat winkels moeten sluiten omdat er geen geld meer is dankzij de VVE.

  2. Ik kan me best voorstellen dat Peter Oest in z’n dromen Paul Beeres aan stuk touw achter z’n auto heeft hangen,iemand probeert op een normale eerlijke manier z’n brood te verdienen en dan krijg je met het in grijs gebied verkerende Beeres te maken.

  3. Vroeger zouden lieden als Paul Beeres souteneur zijn geworden, tegenwoordig houden dit soort lieden zich met vastgoed bezig.

  4. Wat vreselijk triest voor deze hard werkende man, waar blijft de gemeente kunnen ze niet helpen of hebben ze het te druk met de verkiezingen ?

  5. Goed voorbeeld van hoe je je eigen reputatie om zeep kunt helpen. De schade voor het winkelcentrum is enorm door dit zelfbedachte beleid. Als Paddepoelster heb ik weinig zin om naar de ruzietent te gaan. Persoonlijk vind ik het trouwens geweldig als er kleine ondernemers in een winkelcentrum zitten. Dat die andere openingstijden hebben dan de grote ketens snap ik goed en is zelfs sympathiek. Stop met te onzin van beboeten en beslag leggen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *