Stadsrestaurant het Oude Politiebureau opent de deuren

Stadsrestaurant het Oude Politiebureau aan de Zaagmuldersweg is open. Het restaurant is het vervolg op Grand Café Treslingshuis dat half december de deuren moest sluiten.

Door de sloop van het Treslinghuis aan de Klaprooslaan moesten de mensen van het Grand Café op zoek naar een andere locatie. Deze werd gevonden in het leegstaande oude politiebureau. Na een verbouwing die bijna twee maanden duurde wordt er vanaf vandaag weer lunch en diner geserveerd.

“Zojuist hebben we de eerste lunches uitgeserveerd. De eerste bon en de eerste klap op de bel zodat de bediening weet dat ze kunnen serveren, top! Een prachtig gevoel dat we nu weer na twee maanden voorbereiding de draad kunnen oppikken”, aldus de trotse chef Jesse Hansel.

Stadsrestaurant het Oude Politiebureau is open van maandag tot en met vrijdag. Later willen ze ook tijdens het weekend open gaan.

Deel dit artikel:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *