Rob Mulder: “Ik keer nooit meer terug bij RTV Noord”

nieuws
Foto: Rob Mulder

Rob Mulder gaat verder als vlogger en is niet van plan om terug te keren naar RTV Noord. Dat vertelde hij in een interview dat hij maandag gaf in de OOG Ochtendshow.

Met het project Grandioos Groningen wil Mulder de positiviteit in de provincie benadrukken. Dit wil hij doen door te focussen op het kleine nieuws.

“De wereld om ons heen lijkt steeds bedreigender te worden. Door alles wat we zien op TV, bijvoorbeeld over Afghanistan, lijkt het alsof dat heel dicht bij huis gebeurt”, aldus Mulder. “Door juist op dat lokale, kleinere nieuws te focussen wordt het allemaal minder bedreigend. Daarom geloof ik ook meer in lokale zenders, zoals OOG, dan in regionale zenders. Die lokale zenders zijn veel beter in staat het nieuws dichtbij de mensen te houden. Als je wilt weten wat er in de stad Groningen gebeurt, moet je naar OOG luisteren of kijken, want bij RTV Noord is daar minder aandacht voor.”

Over een eventuele terugkeer bij RTV Noord was Mulder erg duidelijk. “Dat lijkt mij uitgesloten. Ik heb tegen mezelf en de mensen om me heen gezegd: ik ga nu vloggen en we zien wel wat daaruit komt. Bij Noord is zoveel gebeurd. Iedereen moet door, iedereen moet zijn gang weer gaan en daar voel ik me wel goed bij.”

Binnenkort lanceert Mulder voor Grandioos Groningen een site, waarop mensen ook zelf berichten kunnen plaatsen. Die gaat de vlogger dan gebruiken om onderwerpen te vinden voor zijn blog. Het project Grandioos Groningen is nu al te vinden op YouTube en Facebook.

Het interview is terug te beluisteren op Soundcloud van OOG Ochtendshow.

Deel dit artikel:

  1. Laten we stoppen met berichten over deze laffe hond want dat is hij,te laf om een interview te geven op kritische vragen maar wel gebruik maken van gratis publiciteit,gaan we in de toekomst ook andere bloggers gratis van reclame voorzien.OOG is voor stad en wijknieuws en niet voor provincie nieuws,daar is de subsidie ook op gebaseerd.

  2. Een minister die bewust liegt, fake nieuws maakt, NL voor schut zet in de hele wereld, de Nederlandse relatie met een belangrijke handelspartner als Rusland op het spel zet (honderden miljoenen), liegt om een referendum te beïnvloeden krijgt een riante wachtgeldregeling en zal wel weer een baantje krijgen via het partijkartel. En dan een ophef om dit, non issue, zaakje.

    Het wordt eens tijd dat er wat meer onderzoeksjournalisten komen. Dan was een Zijlstra allang ontmaskerd. Of Penthouse Pechtold die een onjuiste voorstelling van zaken geeft (dus gewoon liegt) om minder schenkbelasting te hoeven afdragen. Als de man met de pet dat zou doen zouden ze flink kunnen dokken in een schikking met de belastingdienst, als ze al niet gewoon voor fraude van het bed worden gelicht.

    Ik kan me niet druk maken om Rob Mulder. Geslachtofferd voor de buhne.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *