Huurders en SP boos op De Huismeesters

nieuws

Omdat De Huismeesters afspraken niet nakomt hebben huurders een groot spandoek met “Belofte maakt schuld” in de voortuin van de corporatie opgehangen.

Huurders van De Huismeesters in Selwerd voelen zich aan het lijntje gehouden door de corporatie. Een jaar geleden kaartten de huurders, met ondersteuning van de SP, de problemen met vocht, tocht, schimmel en kou in de woningen aan. Na vele gesprekken en bijeenkomsten beloofde De Huismeesters dat er na onderzoek van de woningen in januari 2018 een renovatieplan zou klaarliggen.

SP-fractievoorzitter Jimmy Dijk: “Omdat de corporatie de huurders aan het lijntje houdt en de wethouder niet ingrijpt, gaan wij de gemeenteraad oproepen om de wethouder en de corporatie tot actie te manen”.

Deel dit artikel: