Bedrijven bij transferium Reitdiep

wijken

Er komt bedrijvigheid bij het transferium bij de Reitdiepwijk. Daarvoor heeft het stadsbestuur een ontwerpbestemmingsplan gemaakt.

Er komt een benzinestation, een garagebedrijf en een autowasstraat. Dergelijke bedrijven passen bij een transferium, volgens de gemeente.

Daarnaast komt er een plek waar boodschappen van de nabijgelegen supermarkt afgehaald kunnen worden. Ook komt er een gezondheidscentrum, omdat het centrum te groot is om elders in de wijk een plek te krijgen.

Deel dit artikel:

  1. Binnen een straal van 2-3 minuten rijden vanaf de Reitdiepwijk vindt je 4 benzinepompen, 2 autowasstraten en een stuk of wat garagebedrijven. Wat is in godsnaam het nut van nog meer van dit specifieke type bedrijven?

  2. Raadselachtige deal tussen de Gemeente en … ?? Een Gezondheidscentrum naast een benzinepomp middenin een woonwijk ( want er komen straks ook nog meer woningen ten oosten van Stad) – wie verzint zoiets?? De PvdA-wethouder (ooit zelf ambtenaar bij de dienst Ruimtelijke Ordening) heeft weer heel wat uit te leggen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *