Verbouwing Stadsrestaurant het Oude Politiebureau ligt op schema

nieuws
Foto's: Erick Bakker

De verbouwing van Stadsrestaurant het Oude Politiebureau aan de Zaagmuldersweg ligt op schema. Deze week is de keuken geplaatst en liggen de vloeren erin.

“Zoals het nu lijkt gaat alles volgens de planning. We denken dat we ergens begin februari de eerste gasten kunnen ontvangen maar ik wil nu nog geen definitieve openingsdatum geven”, zegt projectmanager Miranda Dontje van het Treslinghuis.

In het Treslinghuis aan de Klaprooslaan was tot voor kort Grand Café Treslinghuis gevestigd. Stadsrestaurant het Oude Politiebureau is de nieuwe naam voor het oude concept. Goed eten voor iedereen tegen een betaalbare prijs. “Het Oude Politiebureau is zeg maar de 2.o versie van het Grand Café. We koken met lokale producten en onze slogan wordt eerlijk, duurzaam en sociaal“, vervolgt Dontje.

Waarschijnlijk wordt de openingsdatum eind volgende week bekend gemaakt.

Deel dit artikel:

  1. Hallo,

    jammer dat de vloer verkeerrd is gelegd,zo lijkt de ruimte veel kleiner.Em hopelijk wat warmere kleuren ,lijkt nu op een crematorium.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *