Massale steunbetuigingen voor Rob Mulder

Een actiegroep op Facebook wil Rob Mulder terug hebben bij RTV Noord. Het vuurwerkslachtoffer van Noord ging vlak voor oud en nieuw nat met een item waarin hij wilde aantonen hoe makkelijk het was om illegaal vuurwerk te krijgen in Groningen.

Hij voerde in een reportage een legale en illegale vuurwerkverkoper op. Later bleek echter dat dit een en dezelfde persoon was. Daarnaast had de verslaggever een vuurwerkpakket aangenomen van 139 euro.

Mulder werd op non-actief gesteld door RTV Noord. De verslaggever besloot eerder deze week zijn journalistieke werk voor RTV Noord neer te leggen.

Mulder heeft OOG TV laten weten dat hij even niet voor de camera wil reageren. Alle reacties vindt hij echter hartverwarmend en hij zegt er erg van op te knappen.

Deel dit artikel:

 1. Onbegrijpelijk dat een “journalist” de nep-verslaggever terug wil. Ben zo blij, dat hij van de buis is. Walgelijk figuur.
  Hoef me dus niet meer aan die L….. hannes te ergeren

   1. Wel Alie,het is gewoon hoe Ben er over denkt,Jij zou over Rob moeten klagen i.d.p.v. over Ben.

 2. Rob Mulder voert volledig onbewust toneelstukjes op. Dan ben je dus niet geschikt als verslaggever. Ik vond hem ook altijd meer entertainer dan journalist.

 3. Een ‘dislike’ toevoegen, kan niet. Dus subjectief.

  Dit item is overigens wel weer georganiseerd door de gezamenlijke gesubsidieerde media.

 4. OMG, wat een ontzettende hypocriete man is die Rob Mulder.
  Niet willen reageren? LOL!

  Hij is een keer ongevraagd met een camera bij ons bedrijf (in de provincie) binnen gedrongen, op zich: dat snap ik nog wel, je wilt tenslotte een leuk item meenemen (hij vond zichzelf waarschijnlijk “lekker gek) -maar als we vertelden dat we er niet van gediend waren, dat hij zomaar de camera op ons richtte, kregen we toch een grote grove bek van hem, echt niet normaal.
  En zelf niet reageren hier op? Kan er maar 1 dingen op zeggen (en mijn collega’s ook) LOL LOL LOL

  1. OOG had gewoon op z’n Rob’s moeten aanbellen bij z’n eigen huis (vlak bij RTV Noord).Rob heeft overigens ondertussen al aardig wat van zichzelf prijsgeven namelijk dat hij een leugenaar,fantast,laf,dom,narcistisch,gewiekst en uiterst huichelachtig is.(en dat zoekt ieder in mens niet waar ;)

 5. Vrouw in de reportage is de dochter van Rob Mulders vriend Jan Boonstra. Laatste is trouwens wel een goede kerel. Snap ook niet dat ie met Mulder omgaat.

 6. Is dat mannetje van Sikkom een keer afgewezen bij RTV Noord ofzo? Kan alleen maar negatief over hen schrijven blijkbaar. Zit nog wel iets van frustratie zo to zien.

  1. Het mannetje van sikkom staat in elk geval met z’n beide benen op grond en komt met een verhaal gebaseerd op feiten en niet op eigen hersenspinsels zoals Rob.Dat jij het niet snapt wat er op het spel staat voor een organisatie zoals RTV Noord zegt erg veel over je verstand.

  1. Ik heb die Rob Mulder nooit als volwaardig journalist beschouwd, vind het dan ook niet meer dan normaal dat zijn leugens en tactloosheid zijn Waterloo zijn geworden, want laten wij wel zijn, dit is niet de eerste keer geweest dat hij de fout is ingegaan. Ik heb het programma na alle commotie een paar keer bekeken en meen wel te kunnen stellen dat iemand als Derk Bosscher ook niet bepaald iemand is welke neutraal iets kan presenteren, hij mag zichzelf wel erg graag zien en horen. Er loopt toch genoeg jong talent rond?
   Vind het ook niet fair dat een onafhankelijk agrariër als Bosscher, want zo mag je hem toch ook wel noemen, zijn plaats niet in laat nemen door een werkloos iemand of een aankomend talent. Net als Erik Bats, welke eigenaar direkteur is van een goedlopend isolatiebedrijf in de stad, ook hier kan een aankomend werkloos discjockey werkervaring opdoen en gelijktidig een inkomen verwerven. Het is wel erg veel elkaar de bal toeschuiven bij RTVNoord.

 7. Ik wil Rob mulder terug Ik vind dit minder erg als hun directeur die zat onder invloed achter stuur die mocht blijven hij had mensen kunnen aanrijden wat Rob deed is mischien niet goed maar minder erg als die directeur Ik zeg haal rtv noord maar uit de lucht zorg er voor dat ze slechts beluisterde regionale zender wordt

 8. Probleem, met dat soort amusement waarin Robje de hoofdrol, alleen zappen, voor dit soort programma’s en ondertussen zijn inwoners ook besmet raken met onwaarheden inzake berichtgevingen vanuit de journalistiek doordat ze bleven kijken. .

 9. Nieuws is entertainment geworden en het entertainment is ook nieuws.het volk word vermaakt met voetbal en nieuws en af en toe iets anders.1 of andere zingwedstrijd ofzo.of een zootje oud bekende nederlanders op een eiland.ik had het laatst met een collega erover.voor mijn gevoel was televisie vroeger veel gezelliger.zat je met elkaar op vrijdag of zaterdagavond naar gezelllige tv te kijken op een paar zenders.nu heb ik niet eens meer een tv.ik was er wel klaar mee.kijk af en toe een leuke film.maar dat ter zijde. Jammer voor rob zelf ook volgens mij.rtv noord was een leuke opdrachtgever voor hem.ik vond het trouwens nooit onaardig om te kijken naar zijn programma’s. Het had ook wel iets gezelligs.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *