Be Quick 1887 in degradatiezorgen na forse nederlaag

Foto Andor Heij. Be Quick 1887 - ADO'20.

Be Quick 1887 heeft vanmiddag thuis fors verloren van ADO’20 en zakte daardoor naar de voorlaatste plaats in de derde divisie op zondag. Het werd 5-1.

ADO’20 kwam vlot op voorsprong door Gert Jan van Leiden. Daan Driever schoot namens de Groningers een vrije trap op de paal. Direct na rust tekende Rick Wiersma op aangeven van Arnoud Bentum voor de 1-1.

Een minuut later maakte Meraj Allahdad er 2-1 van voor de ploeg uit Heemskerk. Allahdad scoorde nog twee keer en maakte zo een zuivere hattrick. Sead Mazreku bepaalde de 5-1 eindstand. Be Quick had na de pauze weinig in te brengen.

“We moeten anticiperen en niet reageren, anders ben je altijd een stap te laat. We zaten niet goed in de wedstrijd en we waren niet balvast”, aldus trainer Kevin Waalderbos van Be Quick. Aanvoerder Robert Talens was het met zijn trainer eens: “Als je een moment denkt dat je het wel even rustig aan kunt doen op dit niveau ben je gewoon de Sjaak”.