Auto gecrasht bij politieachtervolging

112
Foto: Martin Nuver - 112groningen.nl

Bij een politieachtervolging is maandagavond een voortvluchtige automobilist met zijn voertuig gecrasht. Dat meldt de incidentenwebsite 112groningen.nl.

De crash vond plaats op de kruising van de Paterswoldseweg met de Bezettingslaan. De bestuurder raakte de macht over het stuur kwijt en botste tegen een gevel van een flat. Niemand raakte gewond en agenten konden kort daarop de verdachte arresteren.

Bij dezelfde achtervolging kwam een politieauto vast te zitten in de modder. Agenten reden met hun voertuig over een grasveld toen de wagen op een gegeven moment tot de assen wegzakte. Een bergingsbedrijf heeft zowel de politiewagen als de gecrashte auto geborgen. Waarom de automobilist op de vlucht was is onbekend.

Later meer.

Foto: Joey Lameris – 112groningen.nl
Deel dit artikel:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *