Kerst in Paddepoel

Winkelcentrum Paddepoel was vrijdagmiddag in kerstsfeer. Een ijsbaan werd feestelijk geopend door wethouder Joost van Keulen en Elza uit Frozen.


Verder was er een dans- en theatergroep namens De Wijk De Wereld. Zij willen samen met buurtbewoners uit Selwerd en Paddepoel een theaterstuk maken.

Deel dit artikel:

 1. En ondertussen zitten even verderop mensen die verplicht op een zondag open moeten,foute keuze van Joost van Keulen zoals hij wel meer foute bezoeken maakt onder één van zijn talloze petten.

 2. De ijsbaan werd door van Keulen geopend, dat openen gaat hem klaarblijkelijk goed af enkel de zondagssluiting van enkele winkels in ditzelfde complex wil nog niet zo lukken. Maar wie heeft dit georganiseerd? De winkeliersvereniging Paddepoel of de VVE van datzelfde winkelcentrum? Hoe dan ook, ik hoop dat dit leuke initiatieft een succes gaat worden.

 3. Ijsbaan? Dat is een heel groot woord! Het zijn witte platen dat moet lijken op een ijsbaan. Ook de grote valt me vies tegen. Nee ik ga liever naar Kardinge.

 4. Wederom een risicoloos pr-momentje voor wethouder Van Keulen.

  Maar wie is toch die forse man met blauw colbert en witte shawl met blauwe sterren, die als een schaduw rond Van Keulen hangt?

  Maar ach, wat leuk! Het is Paul Beeres — de meest ‘geliefde’ man van winkelcentrum Paddepoel. Zijne koninklijke hoogheid heeft zich verwaardigd om vanuit zijn paleisje in Voorschoten naar het hoge noorden af te reizen teneinde de kerstgeest te verspreiden. Eindelijk een gezicht bij de illustere naam Paul Beeres.

  Wethouder Van Keulen zei onlangs absoluut niet op de hand van de vastgoedpartijen te zijn. Maar tja… die paar seconden in de reportage (0:57-1:00) tonen wel veel warmte tussen Van Keulen en Beeres. Lichaamstaal liegt niet. Jammer, Joost.

 5. WC PADDEPOEL viert verrassend kerst. Wij vieren in elk geval thuis geen kerst meer, maar gaan trouw naar ‘het winkelcentrum van de gezelligheid’, op dit moment van schrijven (zie dag- en tijdaantekening bij deze reactie) gaan we de deur uit. Tot zo!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *