Healthy Ageing tour door Stad

sport
05-04-2017: Wielrennen: Healthy Ageing Tour: GrijpskerkGRIJPSKERK (NED) wielrennen; Ellen van Dijk

De zesde en laatste etappe van de Healthy Ageing Tour op zondag 8 april vindt plaats in de stad. De Healthy Ageing Tour is een internationale wielerkoers voor vrouwen. Een groot deel van de wereldtop doet eraan mee.

De slotetappe gaat over een parcours van acht kilometer door het Noorderplantsoen, met de start en finish op de Vismarkt. De vijfdaagse tour voert door een groot deel van de provincie. Er is ook een tour voor juniores.

De start van de eerste etappe is op 4 april. Het is nog niet bekend waar die plaatsvindt. Ellen van Dijk (foto) won vorig jaar de Healthy Ageing Tour.

Deel dit artikel:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *