Van diefstal verdachte Stadjer crasht in Duitsland

112
Foto: flickr.com/photos/extranoise/

Een 22-jarige man uit Groningen is gisteravond laat bij Rees in Duitsland gecrashed na een achtervolging door de Nederlandse en Duitse politie.

De Stadjer zat in een auto, samen met een man van 18 jaar uit Spijkenisse en een 26-jarige man uit Nieuwegein. De drie sloegen op de vlucht toen de politie in Arnhem ze wilden controleren. De eigenaar van de auto werd in verband gebracht met diefstallen. De dienders zetten de achtervolging in, via Zevenaar de Duitse grens over.

Ter hoogte van de afrit naar Rees crashte de wagen en kon het drietal worden aangehouden. Ze bleken ongedeerd. In hun auto werden naast een vuurwapen ook spullen aangetroffen die waren buitgemaakt bij een inbraak. Het trio zit in Duitsland vast voor onderzoek.

Deel dit artikel:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *