Spoeddebat over kameraanbieders

De SP en Student en Stad willen een spoeddebat over pandjesbazen in de stad. De aanleiding is mede de aanval van Joshua Camera van Camera Investments en Lucinda Kat van Spot IN op Sikkom verslaggever Willem Groeneveld.

Afgelopen woensdag toen Groeneveld wat vragen wilde stellen aan Lucinda Kat werd hij door haar belaagd en door haar man Joshua Camera. De SP stelt nu vragen over de kwestie, aangezien de wethouder hardere sancties zou uitdelen om dit te voorkomen.

Willem Groeneveld gaat gewoon door met zijn jacht op de cowboys in de vastgoedwereld.

Het spoeddebat zal woensdag 18 oktober plaats vinden.

Deel dit artikel:

  1. Huizen uitmelken, mensen oplichten… en ook nog intimideren, bedreigen en zelfs mensen fysiek lastigvallen?
    Meteen opsluiten dat soort gasten.

  2. Het zijn niet enkel de z.g. huisjesmelkers welke er discutabele en verwerpelijke praktijken op nahouden, ook enkele NVM makelaars doen hier aan mee.

  3. Bliksems! Er ligt een kalf in de put!

    waarom moet dit met een spoeddebat? Waarom wordt er niet gewoon gehandhaafd door gezaghebbenden? Daar hebben we die lui toch voor? Er is aangifte gedaan, veel van die lieden zijn ongetwijfeld aangesloten bij allerlei garantieclubjes die kunnen ingrijpen door lidmaatschappen op te schorten, vergunningen kunnen worden ingetrokken , civiele zaken die kunnen worden gebundeld en aangespannen, waarom moet hierover vergaderd worden in een raad?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *