Voorverkoop Waterlooshow Huize Maas begint zaterdag

Aanstaande zaterdag, om elf uur ’s ochtends, is voor liefhebbers van Hollandse muziek een moment om in de gaten te houden. Dan begint bij de Belg Waterloo op de Grote Markt en bij Huize Maas op de Vismarkt de voorverkoop van het grote feest van de Nederlandstalige muziek, de Waterlooshow on Tour.

“Wij hebben 70 Nederlandstalige artiesten op één avond op één podium. Ik steek mijn hand ervoor in het vuur dat wij daarmee het grootste Nederlandstalige feest van Nederland hebben”, zegt de glunderende Harrie Waterloo.

Zijn broer Milano vervolgt: “Harry Slinger, John de Bever, Imca Marina, de Dikdakkers, Stef Ekkel, Rene Karst, Bauke, we hebben Jeffrey Heesen en nog een stuk of zestig. We hebben een super keur aan artiesten eigenlijk”.

Entree tickets kosten één euro en mensen met een Stadjerspas kunnen zelfs een gratis kaart ophalen.

 

Deel dit artikel: