Benefietconcerten voor Sint Maarten

nieuws

Komend weekend worden in Groningen benefietconcerten gehouden voor de slachtoffers van de orkaan Irma op onder meer Sint Maarten. Muzikanten, horecagelegenheden, diverse organisaties én particulieren hebben daarvoor de handen ineengeslagen.

Ze willen zoveel mogelijk bijdragen aan de wederopbouw en de inzameling van hulpmiddelen, medische instrumenten en geld. Groningse bands en muzikanten treden 23 en 24 september belangeloos op bij tenminste zeven locaties in de binnenstad. Het gaat om New Orléans Jazz Café, Huize Maas, Proeflokaal ’t Kantoor, Café de Boer, Plaza Danza, Lola, Literair Café De Graanrepubliek en All Round Groningen.

De optredende artiesten zijn onder meer Ralph de Jong, Daves, Soultrain, Vanderlinde het event Dancing 4 Sint Maarten (Plaza Danza). een poëzie evenement en activiteiten bij Wushu Kung Fu school ‘Bao Trieu’.

Ook worden binnenkort de resultaten bekendgemaakt van de inzet van een artsencollectief van het UMCG en Nij Smellinghe. Meer informatie op de facebookpagina ‘United Artists Groningen’.

Deel dit artikel: