Fruit in plaats van borrelhapjes bij het Fruitcafé

Bij Fruitcafé de Helpende Hand in de wijk de Wijert verkopen ze groenten en fruit. Maar dat is lang niet alles wat het café op de hoek van de Werumeus Buningstraat en de Couperusstraat aan de buurt te bieden heeft.

“Wij hebben een echte buurtfunctie want we zijn naast een groente- en fruitwinkel ook een plek waar mensen met allerlei vragen terecht kunnen. En we hebben heerlijke appelroosjes, koffie, smoothies en fruitsappen”, zegt Martin Starkenburg van het Fruitcafé.

Zijn collega Karin Raatjes vervolgt: “En niet te vergeten onze was-, schil- en snijservice. Als mensen hier hun groente of fruit kopen dan maken wij het ter plekke klaar voor gebruik. Ze moeten dan wel even een bakje meenemen”.

Het Fruitcafé is normaal gesproken open van maandag tot en met zaterdag. Tijdens de zomerperiode die duurt tot en met 19 augustus is de zaak geopend van dinsdag tot en met vrijdag.

Deel dit artikel: