De zingende frietbakster is terug… en hoe!

Bernadine Waterloo, beter bekend als de zingende frietbakster, bestormt sinds een paar dagen de airplay hitlijsten van Nederland. Inmiddels wordt het nieuwe nummer Milano al op 700 internet- en radiostations in heel Nederland en Vlaanderen gedraaid.

“Het begon vorige week zaterdag met een belletje van van de bekende promotor Geert Hakze. Hij had mijn twaalf jaar oude nummer Milano weer gehoord en zei dat ik het opnieuw moest uitbrengen. Mijn dochter, vanwege haar ben ik elf jaar geleden gestopt met zingen, vond het direct een goed plan”, vertelt een glunderende Bernadine vanuit de Belgische frietkraam op de Grote Markt.

Haar man en manager Harry Waterloo vervolgt met een smile van oor tot oor: “Na twee dagen stonden we al in een professionele studio in Enschede en heeft Bernadine het nummer, dat in een nieuw jasje is gegoten, opnieuw opgenomen. En wat er na publicatie op Facebook gebeurde is echt niet normaal. Wie had dat verwacht?”.

Op de vraag of Bernadine straks weer op gaat treden antwoordt ze:”Ik wil graag maar niet elk weekend. In ieder geval is mijn repertoire groot genoeg.”