Gemeente trekt tientallen bouwvergunningen in

nieuws
Bron: Jeroen van Lieshout / Flickr / CC 2.0-by-nc-nd

De gemeente heeft tientalen bouwvergunningen die afgegeven zijn voor 1 januari 2015 ingetrokken. De plannen passen niet meer in het huidige beleid.

Het gaat met name om het uitbouwen en optoppen van panden. Ook om het volbouwen van binnenplaatsen.

In de toekomst wordt het ook steeds moeilijker voor pandjesbazen om hier vergunningen voor te krijgen. Omwonenden van dit soort plannen maken steeds vaker bezwaar bij de gemeente. De gemeente kont hen nu tegemoet.

Deel dit artikel:

  1. hopelijk word dit een begin om de stad weer aan de bewoners terug te geven ipv aan de huisjesmelkers, studioexploitanten enz.

  2. De lokale politiek heeft dit in 1ste instantie wel gefaciliteerd als vrijbrief. Maar dankzij de heftige opinie van zijn inwoners lijkt nu een einde te komen. Eerst als politiek de pandjesbazen faciliteren en zijn inwoners daarmee in de stress om vervolgens daartegen te moeten procederen om het ongedaan te krijgen. Een omgekeerde wereld! De politiek is volledig de weg kwijt.

  3. Mooi zo! En nu hopen dat het stadsbestuur in deze zijn poot blijft stijfhouden, en niet na verloop tijd zoetjesaan weer zwicht voor de wensen van de huisjesmelkers.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *