Doelman Sergio Padt in voorselectie Oranje

Doelman Sergio Padt van FC Groningen is door de nieuwe bondscoach Dick Advocaat opgenomen in de voorselectie voor de wedstrijden tegen Marokko, Ivoorkust en Luxemburg. Advocaat heeft 31 spelers geselecteerd.

Naast de 26-jarige Padt, die tevens aanvoerder van FC Groningen is, zijn twee andere keepers opgeroepen: Jeroen Zoet van PSV en Jasper Cillessen van Barcelona. De groep verzamelt zich op 23 mei in Noordwijk voor een trainingsstage.

De definitieve selectie wordt bekendgemaakt op donderdag 25 mei, een dag na de Europa League-finale tussen Ajax en Manchester United. Oranje speelt op 31 mei een oefenduel in en tegen Marokko en op 4 juni thuis tegen Ivoorkust, eveneens een oefenpot. Op 9 juni volgt een thuisduel tegen Luxemburg, een kwalificatiewedstrijd voor het WK van 2018.

Deel dit artikel:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *