Vier spelers Lycurgus geselecteerd voor Oranje

sport

Bondscoach Guido Vermeulen heeft donderdag vier volleyballers van Abiant Lycurgus geselecteerd voor het Nederlands team. Het gaat om Just Dronkers, Auke van de Kamp, Niels de Vries en Stijn van Schie.

Vermeulen maakte een lijst van 22 spelers bekend voor de eerste internationale toernooien van het Nederlands team. Lycurgus is met vier spelers hofleverancier. Voor Van Schie is het de eerste keer dat hij bij de selectie zit.

Er zijn komende zomer drie belangrijke doelen: het WK-kwalificatietoernooi van 23 t/m 28 mei in Koog aan de Zaan, de World League (met drie poulewedstrijden in Den Haag) en het Europees Kampioenschap in Polen, eind augustus.

Deel dit artikel:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *