Slagter en Pasalic twee jaar langer bij Donar

sport
Foto: Gerrie van der Boom FotoKlick Fotografie. Drago Pasalic

De basketballers Arvin Slagter en Drago Pasalic hebben beide hun contract bij Donar met twee jaar verlengd. Na Sean Cunningham, Jason Dourisseau en coach Erik Braal blijven deze spelers dus bij de landskampioen.

Zowel de 31-jarige Slagter als de één jaar oudere Pasalic spelen sinds een jaar bij de koploper. Slagter kwam eerder ook al eens voor Donar uit.

Oud-speler Dave Lawrence is vorige maand overleden. Lawrence werd met Donar in het seizoen 1981-82 voor het eerst in de clubgeschiedenis kampioen van Nederland. De 58-jarige Lawrence overleed in zijn woonplaats Cremona, Italië, aan de gevolgen van een ongeneeslijke ziekte.

Deel dit artikel:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *