“Bruggen slaan tussen gamers en bedrijfsleven”

Het game event Yellow Puffin in Forum aan het Hereplein trekt vanmiddag tientallen gamers. De jongeren zijn vooral afkomstig van drie scholen in de stad. Op het event laten een aantal bedrijven zien welke mogelijkheden de gamewereld biedt om in te gaan werken.

Er zijn stands van het Alfa College, Het Noorderpoortcollege en de Hanzehogeschool. Onder andere software ontwikkelaar Ubisoft heeft een set staan waar bezoekers kennis kunnen maken met virtual reality games.

“Omdat vandaag scholen, het bedrijfsleven en de gamers zelf aanwezig zijn slaan we een brug tussen deze partijen. Ik ben heel tevreden over het aantal bezoekers zeker omdat dit de eerste keer is”, vertelt Daniël Marree, mede organisator van Yellow Puffin.

De organisatie wil in de toekomst meer van dit soort game events organiseren.

Deel dit artikel:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *