Drie gewonden bij brand in woning aan Nieuwe Ebbingestraat

De brandweer heeft maandagavond een brand in een woning aan de Nieuwe Ebbingestraat geblust. Er viel een gewonde die naar het ziekenhuis is afgevoerd. Een tweede en derde slachtoffer zijn ter plekke behandeld.

Omdat het vermoeden al bestond dat er  personen in het pand aanwezig waren rukte de brandweer met veel materieel uit. In het begin was het een uitslaande brand aan de achterkant van het pand.

De brandweer heeft een zogeheten binnenaanval uitgevoerd en het vuur geblust. Daarna is het pand geventileerd. Het zou om een studentenpand gaan. De oorzaak van de brand is nog onbekend. Stichting Salvage is ingeschakeld die de bewoners gaat assisteren bij het afhandelen van de schade.

Foto 112groningen.nl

 

 

Deel dit artikel:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *