Automobilist uit auto geslingerd bij verkeersongeluk Hoogkerk

112
Foto: Martin Nuver - 112groningen.nl

Bij een verkeersongeluk woensdag aan het einde van de avond op de Leegeweg in Hoogkerk zijn twee mensen gewond geraakt. Beide slachtoffers zijn naar het ziekenhuis overgebracht.

Het ongeluk gebeurde rond 23.45 uur nabij de Noodweg. De bestuurster van een zwarte auto wilde de weg oversteken om haar erf op te kunnen draaien. Bij die manoeuvre werd ze door nog onbekende oorzaak geraakt door een ander voertuig. Door de klap werd één van de bestuurders uit de auto geslingerd en kwam daarbij in de berm terecht.

Twee ambulances, de politie en ook het MMT, het Mobiel Medisch Team, kwamen ter plaatse om de beide gewonden te stabiliseren. Een bergingsbedrijf heeft beide voertuigen weggesleept. De politie doet onderzoek naar de toedracht.