Viadukt naar nieuwe plek

Het is over en uit voor dé oefenplek voor bands, het Viadukt. Althans op de locatie aan de H.L. Wichersstraat in de Oosterpoort. De verhuizing naar de Euvelgunnerweg waar de nieuwe oefenruimtes komen is in volle gang.

“We hebben hier heel lang gezeten, het is gewoon onze plek. Maar we gaan nu naar de andere kant en dat moet heel snel. De locatie aan de Euvelgunnerweg moet vier april al geschikt zijn voor de bands”, zegt Sieto Kiewiet, beheerder van het Viadukt.

Bij het nieuwe Viadukt is naast de vele oefenruimtes ook een openluchtpodium waar concerten gegeven kunnen worden.

Deel dit artikel:

  1. Doet pijn… Hoop mooie herinneringen aan het Viadukt. Brak van de zaterdagnacht op zondag een potje rammelen (meer stelde het niet voor). Biertje, pretsigaret en ’s avonds de stad weer in. Mooie tijd, hoop leuke mensen leren kennen. Ook de plek had iets speciaals, wat een extra sfeertje gaf. Komt niet meer terug…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *