Opnieuw nominatie voor Belsimpel

nieuws
Bron foto: Elin Stil

Het Groningse Belsimpel.nl is genomineerd voor de Shopping Excellence Award voor Beste Webwinkel. Het telecombedrijf kreeg vorig jaar de publieksprijs voor Beste Webwinkel.

Belsimpel is in tien jaar tijd uitgegroeid van een klein bedrijf vanuit een studentenkamer tot een invloedrijke speler op de telecommarkt. Het bedrijf heeft ook een lespakket ontwikkeld, waarmee kinderen verstandig leren omgaan met hun smartphone. om te voorkomen dat ze later in de financiële problemen komen. Ze leren over abonnementen, garanties en verzekeringen.

Volgende week is de Week van het Geld en daar staan de lessen op scholen in heel Nederland in het teken van geld. Tegenwoordig zijn smartphones een groot onderdeel van de uitgaven van kinderen, en vormen vaak voor hen de grootste kostenpost.

Deel dit artikel: