Stadse brandweer assisteert bij grote brand in Zuidlaren

112
Foto: Rick ten Cate - tencatefotografie.nl

Een hoogwerker van de Stadse brandweer heeft zaterdagavond geassisteerd bij een grote brand in het Drentse Zuidlaren. Bij de brand ging een woning verloren en raakte een bewoner gewond.

De brand brak aan het einde van de middag uit aan de Oude Dijk. Voor de brandweer ter plaatse kwam sloegen de vlammen al uit de woning. Om er voor te zorgen dat het vuur niet oversloeg naar naastgelegen woningen werden diverse brandweerkorpsen ingezet, waaronder ook de hoogwerker uit de stad, die het vuur van bovenaf bestreed.

Men kon voorkomen dat het vuur oversloeg. Een bewoner moest naar het ziekenhuis omdat hij teveel rook had binnengekregen. De oorzaak van de brand is vermoedelijk kortsluiting in een elektrische deken.

Foto: Rick ten Cate – tencatefotografie.nl

Deel dit artikel:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *