Ruime zege Be Quick 1887 op Jong Achilles’29

Foto Andor Heij: Romano Djababoe scoorde drie keer voor Be Quick 1887.

Be Quick 1887 heeft zondagmiddag in Groesbeek ruim gewonnen van Jong Achilles’29. Het werd 5-2. Be Quick steeg door de winst naar de vierde plaats in de derde divisie op zondag.

Halverwege de eerste helft kwamen de Groningers op achterstand door Niek Versteegen, maar op slag van rust kopte Daan Driever de gelijkmaker binnen. Er was mede door een blessure van een van de grensrechters veel oponthoud voor de pauze.

Na rust kreeg Achilles doelman Dani Centen rood. Romano Djababoe schoot de strafschop raak. Djababoe tilde daarna de score met nog twee doelpunten naar 4-1 voor Be Quick. Achilles deed uit een strafschop van Omid Popalzay nog wat terug, maar Driever bepaalde in de laatste minuut de 5-2 eindstand.