Jong FC Groningen maakt achterstand goed tegen DVS’33

Foto Andor Heij. Jong FC Groningen viert de 2-0 tegen Harkemase Boys.

Jong FC Groningen heeft zaterdagmiddag in Ermelo met 3-2 gewonnen van DVS’33. Jong Groningen maakte een 2-0 achterstand goed en klom naar de achtste plaats in de derde divisie op zaterdag.

Voor de pauze kreeg Jong FC Groningen enige kansen, maar DVS’33 bleek effectiever. De Gelderse club had wel hulp nodig van Jim de Leeuw van FC Groningen die een voorzet in eigen doel gleed: 1-0.

Na rust ontsnapte Jong FC Groningen toen Joram Pot op de paal schoot. Na 66 minuten werd het wel 2-0 via Benjamin Roemeon. Na 70 minuten werden Pier Veldman en David Browne ingebracht. Het bleken gouden wissels.

Browne maakte er meteen 2-1 van. Veldman tekende in de 81e minuut voor de 2-2. Diep in blessuretijd bezorgde Ajdin Hrustic Jong FC Groningen zelfs de volle buit: 3-2.