Jett Rebel gaat de stad onveilig maken

Jett Rebel is in de stad en dat zullen we weten ook. Vanmiddag opende hij samen met directeur Andreas Blühm van het Groninger Museum een tentoonstelling in der Aa-kerk helemaal gevuld met spullen en instrumenten van zichzelf.

Een paar honderd fans stonden te dringen om met Jett Rebel op de foto te gaan of om een selfie te maken. “Jett Rebel is zo’n gave artiest en zo kunstzinnig, hij verdient het om deze tentoonstelling te hebben”, zegt een glunderende Ellemieke.

Op de vraag tot wanneer Jett Rebel in de stad blijft was zijn korte en krachtige antwoord: “Het hele weekend en ik ga de stad zeker onveilig maken!”

De tentoonstelling is gedurende Eurosonic / Noorderslag te zien in Der Aa-kerk aan het Martinikerkhof.

Deel dit artikel:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *