Verslagenheid over dood voetballer Daniel Postema

nieuws
foto website vv Waskemeer.

Voetbalvereniging Waskemeer heeft met grote verslagenheid gereageerd op het overlijden van hun speler Daniel Postema uit Groningen. De 35-jarige Postema was een van de inzittenden van het busje dat zaterdagavond tegen een pilaar van de spoorbrug over de Plataanlaan botste.

Waskemeer heeft alle activiteiten bij de club voorlopig afgelast. Volgens Waskemeer-voorzitter Johan Keuning is een andere speler, de 26-jarige Marlon Brans uit Groningen, er heel slecht aan toe. Twee andere inzittenden raakten licht gewond. De vier waren op weg naar het benefietfeest van voetbalvereniging VVG.

Postema was in de amateurwereld een bekende verschijning. Hij speelde onder meer bij Groninger Boys, PKC’83 en Velocitas. Vorig seizoen werd hij algeheel topscorer bij de amateurs.

Deel dit artikel: