Verdachte dodelijk ongeval Plataanlaan op vrije voeten

nieuws
Foto: Andor Heij. Verongelukt busje wordt afgesleept.

De 45-jarige man die ervan verdacht wordt betrokken te zijn bij het dodelijk ongelijk op de Plataanlaan zaterdagavond is sinds woensdagavond weer op vrije voeten. Hij blijft wel verdachte in de zaak. Dat zegt de politie.

Bij het ongeval kwam de 35-jarige amateurvoetballer Daniel Postema van Waskemeer om het leven. Een andere speler van Waskemeer raakte zwaar gewond. Een derde raakte licht gewond. Alle voetballers komen uit de stad.

De verdachte was één van de vier inzittenden van het verongelukte busje. De politie onderzoekt of hij aan de handrem van de wagen heeft getrokken, waardoor de bus tegen een pilaar van de spoorbrug knalde.

Deel dit artikel:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *