Nachtwinkel Oliemuldersweg opnieuw overvallen

112
foto: Andries Oord

De politie doet onderzoek naar de overval op een nachtwinkel aan de Oliemuldersweg, in de nacht van donderdag op vrijdag. Ze namen onder meer flessen alcohol mee.

Een medewerker van de winkel en een 32-jarige man uit Hoogezand bevonden zich in de zaak toen vier personen na middernacht naar binnen kwamen en dreigden met een steekwapen. Zij droegen allen bivakmutsen. Ze gingen er onder meer met flessen drank vandoor. De 32-jarige man raakte hierbij licht gewond. Vermoedelijk werden de daders geholpen door een vijfde persoon, die buiten de winkel bleef wachten. Het gaat om een jongeman van 16 tot 20 jaar oud, ongeveer 1.70 meter lang en met donker haar. Hij droeg donkere kleding.

Agenten hebben in de omgeving van de winkel gezocht naar de daders. Ook is ter plaatse sporenonderzoek gedaan. Het is mogelijk dat de daders de nachtwinkel eerder al in de gaten hielden. De politie vraagt getuigen contact op te nemen.

Dezelfde winkel werd in de nacht van 9 oktober ook al overvallen. Twee personen namen ook toen goederen mee. De politie kijkt of er eventueel sprake is van een verband. Er is in beide zaken nog niemand aangehouden.