Justitie in beroep tegen vrijspraak Marokkanen

nieuws
foto: Bob de Vries

Justitie gaat in hoger beroep tegen de vrijspraak van drie Marokkaanse asielzoekers. De drie twintigers worden verdacht van zakkenrollerij in Groningen Twee weken geleden sprak de politierechter hen vrij wegens gebrek aan bewijs.

Volgens het Openbaar Ministerie horen de verdachten bij een groep Noord-Afrikanen die asiel hebben aangevraagd in Nederland. Hun kans op een verblijfsvergunning is echter zeer klein, omdat Marokko wordt beschouwd als een veilig land. Sommige groepen zouden op rooftocht door Groningen trekken .

De zaken werden behandeld in snelrechtzitting omdat de kans op vluchtgevaar groot zou zijn.

Deel dit artikel:

  1. Zeer rerecht! Het is toch volkomen absurd, dat dat tuig vrijgesproken wordt. Eerst hierheen komen onder valse voorwendsels en dan maar roven. Wat zijn die coornhert” rechters” toch een gevaar voor de samenleving.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *