Wethouder waarschuwt voor horrorclown in Noorderplantsoen

nieuws
Foto: Graeme Maclean - originally posted to Flickr as bad clown, CC BY 2.0, https://commons.wikimedia.org/w/index.php?curid=4083868

In het Noorderplantsoen is maandagavond een horrorclown actief. Daarvoor waarschuwt wethouder Joost van Keulen (VVD) op zijn twitter-account.

Van Keulen laat weten dat zijn vrouw aan het hardlopen was in het plantsoen. Op een gegeven moment werd zij geconfronteerd met een horrorclown die haar liet schrikken. “Een grapjas in het Noorderplantsoen”, schrijft Van Keulen. “Een horrorclown. Dat u het even weet”, waarschuwt de politicus zijn volgers.

Met het Halloween-feest dat deze dagen gevierd wordt, duiken er de laatste weken steeds vaker horrorclowns op. Zo ging in Almere een clown met een ‘bebloed’-gezicht en mes achter kinderen aan en in het Brabantse Oss liep een clown met een hamer en een mes over straat.