Broedplaats de Campagne

Broedplaats de Campagne is de droom van een groep Groningse zelfstandig ondernemers in de kunst en innovatie sector. Samen hebben ze een stuk van het voormalige Suikerunie Terrein in Groningen gehuurd om een gezamenlijke uitvalsbasis te bouwen met werkruimtes, ateliers, werkplaatsen en nog veel meer. 

Op het terrein van de voormalige Suikerunie in Groningen hebben ze een locatie gevonden waar ze zich gaan vestigen. De basis van de gebouwen wordt gevormd door het hergebruik van een luxe strandpaviljoen, waarvan het ene deel als werkplaats en het andere deel als zaal voor kleine evenementen (zoals workshops of expositie) zal worden ingericht.

Tussen die twee delen komt op termijn een grote werkplaats in de vorm van een loods (passend bij het concept en de uitstraling van de broedplaats).

Help mee hun droom te realiseren op www.de-campagne.nl.

Deel dit artikel:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *