KlasseStore succes

De KlasseStore, een winkel waar leerlingen van het Alfa College ervaring opdoen, loopt goed. Daarom worden de openingstijden na de zomervakantie verruimd. De winkel is op dit moment open op dinsdag t/m vrijdag van tien tot vijf en op zaterdag van tien tot vier.

In de KlasseStore aan het Damsterdiep leren studenten van alles wat voor hun studie detailhandel en logistiek belangrijk is. Bijvoorbeeld: hoe ga ik met een klant om, hoe moet ik de restpartijen en goederen inruimen en hoe werkt de kassa? De KlasseStore wordt door studenten gerund. Omdat het zo goed loopt zijn de openingstijden verlengd en is  de store ook tijdens de zomervakantie geopend.

Het assortiment van de winkel bestaat uit restpartijen en goederen uit faillissementen, variërend van meubels, boeken en keukenspullen tot kleding, gereedschap en schoonheidsproducten.

Deel dit artikel: