Fijner asielleven door adoptieplan

Staffordshire Terriërs worden vaak gezien als gevaarlijke honden. Daarom blijven ze vaak lang in het asiel zitten. Het asiel in Zuidwolde wil het asielleven van deze honden verbeteren met een financieel adoptieplan.

Mensen die mee doen met het financieel adoptieplan maken het leven van de asielhonden een stukje aangenamer zonder hem in huis te nemen. De financiële ondersteuning maakt het mogelijk dat de gesteunde hond extra speeltjes en snoepjes kan krijgen. Daarnaast is het ook mogelijk om een persoonlijke band op te bouwen.

Het adoptieplan slaat aan. Inmiddels zijn er ongeveer 18 adoptanten. Wie interesse heeft kan kijken op de Facebook pagina van dierenasiel Zuidwolde.

Deel dit artikel:

  1. Geheel mee eens, Dobber! Het licht aan de mens wat ze van deze honden maken. Zelf een teckel kun je vals maken en daar heb IK een bloedhekel aan!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *