Veel schade bij garagebrand aan Groningerweg

In een garagebox aan de Groningerweg heeft in de nacht van zondag op maandag brand gewoed. Niemand raakte gewond.

De brand brak rond 02.00 uur uit en werd ontdekt door de bewoners van een naastgelegen woning. De Groninger brandweer rukte uit met één bluswagen. Bij aankomst troffen zij een flinke brand aan in een garage waar allerlei materialen lagen opgeslagen.

Vanwege de slechte bluswatervoorziening werd er opgeschaald naar middelbrand waarop een tweede bluswagen en ook een schuimblusvoertuig ter plaatse kwam. Dankzij deze extra hulp kon snel het sein ‘brand meester’ worden gegeven, maar kon men niet voorkomen dat de garage veel schade opliep.

Over de oorzaak van de brand is nog niets bekend. Hier wordt onderzoek naar gedaan.

GaragebrandGroningerweg4

GaragebrandGroningerweg3

GaragebrandGroningerweg2

Deel dit artikel:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *