Gezochte fietser in zaak vermiste Sjoerd meldt zich

112
Foto: Martin Nuver - 112groningen.nl

De fietser die door de politie gezocht werd in verband met de vermissing van de 21-jarige Sjoerd van Eijk heeft zich gemeld. Hij is waarschijnlijk de laatste die Van Eijk voor zijn verdwijning gezien heeft.

De student van de Hanzehogeschool verdween in de nacht van vrijdag op zaterdag. Rond 02.00 uur verliet hij een uitgaansgelegenheid aan de Papengang, waarna hij via het politiebureau aan de Rademarkt naar de Trompstraat is gelopen. Daar werd hij rond 03.30 uur ter hoogte van het hotel ingehaald door een fietser.

Agenten hebben inmiddels gesproken met de fietser, maar hij heeft laten weten dat hij niets bijzonders heeft gezien.

Omdat de politie vermoedt dat Van Eijk in het water is gevallen is er sinds afgelopen zondag al verschillende keren met duikers en een dregteam in het water gezocht. Ook woensdagavond gebeurde dit, maar tot op heden nog zonder resultaat.

Mensen die meer informatie hebben over deze zaak, wordt gevraagd zich te melden bij de politie op telefoonnummer 0900 88 44.