Bellen over leefbaarheid met Statenleden

nieuws

Inwoners van de provincie Groningen kunnen deze week bellen met leden van Provinciale Staten, over wat zij belangrijk vinden voor de leefbaarheid in hun omgeving.

Bellen kan t/m aanstaande vrijdag van 9.00 tot 21.00. Telefonisch en via de website meldweekleefbaarheid.nl kunnen ze melden wat zij belangrijk vinden of welke ideeën zij hebben, om de provincie mooier, leuker en beter te maken. Ook gaan Statenleden de hort op, om met Groningers hierover te praten.

De provincie heeft de komende vier jaar in totaal 22 miljoen euro beschikbaar. Dat geld wil de provincie samen met gemeenten, organisaties èn Groningers investeren in kleinschalige, lokale initiatieven van inwoners zelf, maar ook in grote projecten zoals de herinrichting van een dorpscentrum, een clubgebouw of woningverbetering.