Opleiding ‘Data Science’ van start

nieuws
foto: ChrisDag / Flickr.com

De opleiding Data Science van de Hanzehogeschool gaat maandag van start. Om de al maar groeiende hoeveelheid data te managen leidt IT Academy Noord-Nederland professionals uit het Noorden op tot data scientist.

Dankzij de enorme hoeveelheden data liggen er steeds meer kansen voor bedrijven en instellingen om daarmee nieuwe producten en diensten aan te bieden. Met geaccrediteerde vakken van de Hanzehogeschool en de RUG slaat de opleiding een brug tussen toegepast en wetenschappelijk onderwijs. Hoogleraren en docenten van Hanze en RUG verzorgen delen van het programma.

De opleiding is opgezet in samenwerking met het bedrijfsleven.

Deel dit artikel:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *