Bloemetjesmarkt weer in trek bij oosterburen

Een ontelbaar aantal bloemen en Duitsers  bij de jaarlijkse bloemetjesmarkt in Groningen.

Onze oosterburen hadden vandaag een vrije dag en dus alle tijd voor een uitstapje naar de bloemenjaarmarkt. Dit zorgde in de ochtend voor lange files. Duitsers trokken massaal de binnenstad in op zoek naar een bloemetje. De Nederlandse bloemen zijn bij hen namelijk erg populair , en goedkoper.

De verkoop kwam moeilijk op gang door de regenachtige start. Gelukkig werd het snel droog en bloeide de sfeer weer op. De verkopers hielden ondanks de moeizame start de moed erin. En terecht, want in de loop van de middag werd het toch nog druk in de binnenstad.

Ondanks de natte start is het een succesvolle markt geweest. Volgend jaar vindt er weer een fleurige bloemenjaarmarkt plaats.

Deel dit artikel:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *