Schaatsen in Lewenborg met een GoPro op je hoofd

Bussen die niet rijden en scholen die dicht blijven. Maar het is niet alleen ellende. In de wijk Lewenborg wordt er volop van het winterweer genoten.

Verschillende kinderen besloten namelijk om de ijzers onder te binden en om een rondje door de wijk te maken. “Niet overal in de wijk ligt goed ijs, maar het gaat eigenlijk heel prima”, laat één van de kinderen weten. “Ze zijn zelf aan het ijshockeyen!”

Maar hoe ziet dat schaatsen op straat er nu precies uit? Je kunt dan een camera op het trottoir parkeren, maar het is nog veel leuker om een kleine camera, een zogenaamde GoPro, op iemand zijn hoofd te plaatsen. “Ja, dat wil ik wel doen”, roept één van de kinderen gelijk enthousiast.” Alle verdere woorden zijn overbodig: check het filmpje vanuit een winters Lewenborg!

Deel dit artikel: