Speelgoed voor minimagezinnen

Link050 deelt deze week speelgoed uit aan ouders met een minimum inkomen. Dit doen ze omdat zij op deze manier ook kerstcadeaus voor hun kinderen onder de kerstboom kunnen leggen.

Vorig jaar zamelde Link050 speelgoed in voor asielzoekerscentra maar die kampen dit jaar met een overschot aan speelgoed. Omdat het speelgoed ook dit jaar bij Link050 binnenstroomde besloten zij dit jaar een ander doel te verzinnen. Het is een echte Groningers voor Groningers actie. Het speelgoed wordt namelijk ingeleverd door Stadjers en ook aan Stadjers uitgedeeld.

Minima kunnen nog tot donderdagmiddag drie uur terecht bij Link050 om speelgoed uit te zoeken.

Deel dit artikel:

  1. Als een pleister over een wond. Tijdelijke oplossing. Het wordt tijd dat miljonairs en miljardairs gaan inleveren. Zij hebben geen crisis. De grootste graaiers halen een wit voetje met dit soort akties.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *