Uitstel kaartverkoop Marseille – FC Groningen

FC Groningen heeft besloten de kaartverkoop voor de Europese uitwedstrijd tegen Marseille op donderdag 26 november, uit te stellen. De kaartverkoop zou aanstaande vrijdag van start gaan.

FC Groningen ziet zich tot dit besluit genoodzaakt omdat het op dit moment nog onduidelijk is welke voorwaarden de Franse autoriteiten stellen aan het bezoek van de Groningse supporters. Deze autoriteiten overwegen de supporters uit Groningen te weren, of het maximum aantal beschikbare kaarten naar beneden bij te stellen. FC Groningen heeft volgens de regels recht op 3500 toegangskaarten voor haar supporters en heeft de UEFA ingeschakeld om tot een oplossing te komen. Veel supporters hebben inmiddels een reis en accommodatie geregeld in Frankrijk.

Mocht de kaartverkoop alsnog van start gaan dan laat FC Groningen dat zo gauw mogelijk weten.

 

Deel dit artikel: